cauta sejur
Bilete de Avion
Cerere Oferta
cerere avion   cerere autocar   cerere cazare

Italia

Rimini

Rimini - una dintre cele mai mai cunoscuta statiuni balneare italiane de pe tarmulul Marii Adriatice se afla in regiunea Emilia Romagna.
Tanar sau batran, fiecare isi gaseste locul sau in aceast paradis de vacanta cu o plaje de peste 15km lungime, diferite posibilitati de practicare a sporturilor ca de exemplu: schi nautic, tenis sau golf, dar si o gama variata de restaurante, puburi, discoteci, cluburi de noapte, precum si magazine sau buticuri exclusive.

Detalii

Rimmini

Lido de Jesolo

Una dintre cele mai cunoscute statiuni de pe Coasta Adriatica, la numai 21 km de Venetia (50 km pe sosea). La Lido di Jesolo, o mare de distractie te asteapta. Nu mai putin de 15 km de plaja cu nisip fin, cu tarmuri ce coboara usor in mare, cu hoteluri situate in apropiere, te asteapta sa te bucuri de multiplele modalitati de distractie, pentru toate gusturile si toate varstele. Lido di Jesolo este locul ideal pentru un sejur la mare, in special pentru familiile cu copii.

Detalii

lido

Sicilia

Sicilia este cea mai mare insula a Marii Mediterane, situata la sud de continentul Italiei, chiar in varful "cizmei", fiind separata de acesta prin Stramtoarea Messina.

Insula Sicilia este una dintre cele mai cunoscute destinatii de vacanta, lucru datorat in primul rand litoralului sau precum si a frumoasei naturi ce o acopera.

Detalii

taormina

Sardinia

O vacanta in Sardinia este o experienta unica deoarece aceasta insula rafinata este o destinatie completa: un amestec magic de cultura, plaje si peisaje care farmeca orice calator.A doua insula ca marime din Mediterana, dupa Sicilia, Sardinia este divizata in 8 provincii, capitala insulei fiind orasul Cagliari. Particular pentru Sardinia este faptul ca se vorbesc 6 dialecte diferite. In interiorul insulei, peisajul este deosebit de pitoresc, cu o nota pastorala, cu munti acoperiti de paduri si vai cu livezi de citrice.

Detalii

Sardinia

Sorrento

Sorrento este o statiune extrem de populara, situata in regiunea Campania, sudul Italiei. Orasul este superb asezat in varful unor stanci albe, foarte abrupte, ce ofera o priveliste extraordinara a Golfului Neapolelui.Inca din perioada medievala, multi poeti, scriitori si artisti au poposit aici departe de viata agitata pentru a crea in liniste, inspirati de frumoasele coaste si renumitele apusuri de soare.

Detalii

Sorrento

Napoli

 Napoli este al treilea cel mai populat oras din Italia si cel mai mare oras din sudul tarii. Este situat pe marginea golfului ce ii poarta numele, iar cartierele sud-estice ale orașului urca pe versanții vulcanului Vezuviului.

Detalii

Napoli

Toscana

Toscana este tinutul central de pe coasta vestica a Italiei. Aceasta regiune renascentista cu platouri pline de culoare i-a inspirat pe pictorii de renume Leonardo da Vinci si Raphael. Ei au gasit pe acest taram de basm pajisti verzi, podgorii de vita de vie, dealuri, livezi de maslini si vai. Arhitectura secolului al XV-lea impresioneaza lumea grabita de astazi care se inclina plina de respect in fata monumentelor maiestuoase ale trecutului.

Detalii

toscana
OFERTE
Cu Blue Air poti ajunge in destinatia preferata la cele mai mici tarife!
Indiferent cand vrei sa calatoresti, acum ai 14,99% reducere pentru toate biletele de avion si toate cele 65 de destinatii operate.
Perioada de calatorie este 6 Noiembrie 2015 – 29 Octombrie 2016.
Stiati ca ?! De pe Aeroport din Cluj Napoca incepand Iunie 2016, vor fi zboruri directe catre DUBLIN si LIVERPOOL ?? Avem tarife promotionale incepand cu 35 Euro/taxe incluse!! * tarife valabile in limita locurile disponibile!
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.
Vacante Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.