cauta sejur
Bilete de Avion
Cerere Oferta
cerere avion   cerere autocar   cerere cazare

Avion

Europa

Circuite turistice si excursii cu autocarul sau avionul Europa: Franta, Italia, Spania, Grecia, Germania, Olanda, Croatia etc.

Detalii

Europa

America de Nord si Centrala

Circuitele turistice reprezinta cele mai potrivite modalitati de a cunoaste o tara sau o parte esentiala a unui continent sau a unei zone geografice.

Detalii

AMerica

America de Sud

Uneori, aceste circuite pot fi clasificate ca si excursii tematice. Una dintre cele mai populare astfel de excursii o reprezinta cea din Yucatan, care ofera turistilor posibilitatea de a descoperi cultura Maya, de a vizita sit-urile arheologice si de a se cufunda in istoria, cultura si misterul unei civilizatii disparute ce ne fascineaza si astazi.

Detalii

peru

Asia

Circuitele turistice sunt dedicate celor care doresc sa faca cunostinta cu cele mai importante obiective istorice, culturale sau geografice ale unei tari sau regiuni.

Detalii

Asia

Africa

Pentru cei care isi doresc o vacanta plina de aventuri, cu soare, mare si activitati inedite, oferta circuitelor din Africa sunt pe gustul tuturor. celor care doresc sa exploreze zone exotice, paduri tropicale, fauna si flora luxuriante, plaje de vis si chiar si sporturi acvatice.  

Detalii

Africa11

Australia Noua Zeelanda Oceania

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Detalii

Sydney
OFERTE
Cu Blue Air poti ajunge in destinatia preferata la cele mai mici tarife!
Indiferent cand vrei sa calatoresti, acum ai 14,99% reducere pentru toate biletele de avion si toate cele 65 de destinatii operate.
Perioada de calatorie este 6 Noiembrie 2015 – 29 Octombrie 2016.
Stiati ca ?! De pe Aeroport din Cluj Napoca incepand Iunie 2016, vor fi zboruri directe catre DUBLIN si LIVERPOOL ?? Avem tarife promotionale incepand cu 35 Euro/taxe incluse!! * tarife valabile in limita locurile disponibile!
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.
Vacante Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.