Caraibe

CARAIBE

Insulele Caraibe sunt destinatii exotice foarte cautate de turisti pentru diversitatea ofertelor de vacanta cat si pentru faptul ca sunt accesibile tot timpul anului.

Detalii

AmericaSud

AMERICA DE SUD

America de Sud - o destinatie atat de indepartata si totusi atat de fascinanta. Oricine isi doreste sa ajunga in Brazilia, Peru sau Argentina.

În America de Sud se află cea mai mare cascadă din lume, Cascada Angel, în Venezuela; cel mai mare râu (ca volum), fluviul Amazon; cel mai lung lanț muntos, Anzii,  cel mai arid loc de pe Pământ, Deșertul Atacama; capitala aflată la cea mai mare altitudine din lume, La Paz, Bolivia; lacul navigabil aflat la cea mai mare înălțime din lume, Lacul Titicaca; precum și, cea mai sudică localitate locuită permanent, Puerto Toro, Chile.

Detalii

Oceanul Indian

OCEANUL INDIAN

Oceanul Indian ocuprinde unele dintre cele mai frumoase insule din lume, adevarate paradisuri tropicale unde apele de culoare verde-turcoaz, nisipul fin, recifele de corali si peisajele salbatice ofera combinatia perfecta pentru un sejur de vis.

Detalii

africa

AFRICA

Este continentul cu cea mai mare diversitate de animale salbatice de pe Glob, cu peisaje contrastante uluitoare: jungle, savane, paduri ecuatoriale, deserturi vaste dar si cu o bogatie culturala surprinzatoare, un loc in care cele mai inedite traditii inca fac parte din viata cotidiana a locuitorilor.

Detalii

Batu Male

ASIA

Este o calatorie a simturilor, o experienta autentica si inegalabila, o lume diferita dar pitoreasca, un spatiu sacru pentru miliarde de oameni. De la arhitectura futurista din Japonia sau Singapore pana la cele mai autentice sate din Cambodgia sau Laos, Asia este un spatiu al contrastelor, al celor mai diverse culturi, religii, traditii si societati, al oraselor animate si al peisajelor de vis cu plaje exotice, jungle tropicale, deserturi, vulcani si cei mai inalti munti din lume.

Detalii

OFERTE
Cu Blue Air poti ajunge in destinatia preferata la cele mai mici tarife!
Indiferent cand vrei sa calatoresti, acum ai 14,99% reducere pentru toate biletele de avion si toate cele 65 de destinatii operate.
Perioada de calatorie este 6 Noiembrie 2015 – 29 Octombrie 2016.
Stiati ca ?! De pe Aeroport din Cluj Napoca incepand Iunie 2016, vor fi zboruri directe catre DUBLIN si LIVERPOOL ?? Avem tarife promotionale incepand cu 35 Euro/taxe incluse!! * tarife valabile in limita locurile disponibile!
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.
Vacante Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.