cauta sejur
Bilete de Avion
Cerere Oferta
cerere avion   cerere autocar   cerere cazare

Africa

Kenia

Kenia este considerata de catre multi a fi „bijuteria Africii de est” si are printre cele mai frumoase plaje de pe continent, cea mai magnifica viata salbatica si o infrastructura turistica incredibil de sofisticata.

Detalii

kenia

Egipt

 "Perla Africii" - tara care se mandreste cu cel mai lung fluviu din lume, isi merita cu adevarat aceasta denumire. Fara existenta Nilului, care determina atat caracteristica, cat si intreaga istorie si economie a tarii, in acest desert nu s-ar fi dezvoltat niciodata o cultura atat de avansata. Cu gandul la Egipt, apar in fata noastra locuri exotice, piramide, faraoni, comorile lui Tutanhamon si imaginea unei civilizatii misterioase, de mult disparuta.

Detalii

Egipt

Tunisia

Desi se află doar la 3 ore de zbor de noi, un sejur in Tunisia inseamna o calatorie intr-o lume cu totul diferită. Sejurul in Tunisia fascineaza prin marea infinită de nisip a Saharei, ruinele medinelor din Hammamet sau Sousse, orasul tradițional Sidi Bou Said si ruinele Cartaginei. Putem intr-adevar spune ca sejurul in Tunisia ne aminteste de istoria extraordinară a acestor meleaguri.

Sejururile in Tunisia au ajuns în scurt timp sa fie preferate de turiștii români.

Detalii

Tunisia

Maroc

In Maroc, contrastul de lumini, culori si peisaje se amesteca cu o istorie ale carei origini se pierd in negura vremurilor. Fenicieni, cartaginezi, berberi, romani, bizantini, vandali si arabi, toti si-au lasat amprenta pe aceste pamanturi exotice si legendare.

Detalii

Maroc

Cape Verde

Aflat la distanta de sase ore cu avionul din marile aeroporturi europene, arhipelagul vulcanic Capul Verde este o destinatie din ce in ce mai cautata de calatorii care doresc ceva special. Cele 15 insule mari si mici combina lanturi muntoase spectaculoase cu plaje intinse 

Detalii

republica-capului-verde-2161
OFERTE
Cu Blue Air poti ajunge in destinatia preferata la cele mai mici tarife!
Indiferent cand vrei sa calatoresti, acum ai 14,99% reducere pentru toate biletele de avion si toate cele 65 de destinatii operate.
Perioada de calatorie este 6 Noiembrie 2015 – 29 Octombrie 2016.
Stiati ca ?! De pe Aeroport din Cluj Napoca incepand Iunie 2016, vor fi zboruri directe catre DUBLIN si LIVERPOOL ?? Avem tarife promotionale incepand cu 35 Euro/taxe incluse!! * tarife valabile in limita locurile disponibile!
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.
Vacante Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.