cauta sejur
Bilete de Avion
Cerere Oferta
cerere avion   cerere autocar   cerere cazare

America de Sud

Brazilia

Brazilia este cea mai mare si mai influenta tara din America de Sud si ocupa aproape jumatate din continent. Este unul dintre cei mai mari giganti economici din lume si un stat adorat pentru profesionistii in fotbal, productia de cafea si muzica specifica, precum samba si bossa nova. 

Detalii

brazilia

Venezuela

Venezuela este un tărâm cu o floră şi o faună unice şi fascinante, unde cultura tradiţională se îmbină cu stilul de viaţă occidental al destinaţiilor turistice moderne. În plus, este considerată a fi ţara sudamericană cea mai „americanizată“ sau, mai exact „yankeizată“.

Detalii

Venezuela

Costa Rica

Costa Rica beneficiaza de o varietate uimitoare de peisaje, microclimate, flora si fauna, iar iubitorii de natura nu vor fi niciodata dezamagiti de salbaticia tarii.

Vizitatorii care cauta o vacanta activa sunt rasfatati cu o diversitate de optiuni, de la rafting si surfing pana la drumetii, ornitologie si golf

Detalii

costa rica

Panama

Cel mai probabil, Panama nu este primul loc care sa-ti vina minte atunci cand te gandesti la insulele din Caraibe, dar nu este deloc mai prejos decat "rivalele" Cayman sau Virgine. Arhipelagul San Blás este o semiluna de 365 mici insule presarate de-a lungul costei panameze. Uitati de resort-urile de lux si de all inclusive: singurele "hoteluri" din zona sunt casele taranesti, iar oferta culinara este reprezentata de "prada" pescarilor.

Detalii

panama
OFERTE
Cu Blue Air poti ajunge in destinatia preferata la cele mai mici tarife!
Indiferent cand vrei sa calatoresti, acum ai 14,99% reducere pentru toate biletele de avion si toate cele 65 de destinatii operate.
Perioada de calatorie este 6 Noiembrie 2015 – 29 Octombrie 2016.
Stiati ca ?! De pe Aeroport din Cluj Napoca incepand Iunie 2016, vor fi zboruri directe catre DUBLIN si LIVERPOOL ?? Avem tarife promotionale incepand cu 35 Euro/taxe incluse!! * tarife valabile in limita locurile disponibile!
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.
Vacante Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.