cauta sejur
Bilete de Avion
Cerere Oferta
cerere avion   cerere autocar   cerere cazare

Caraibe

Republica Dominicana

Republica Dominicana acopera doua treimi din Insula Hispaniola, impartind frumusetea insulei cu Haiti. Cand a ajuns aici in anul 1942, Columb a spus ca este „cel mai frumos loc vazut vreodata de o fiinta umana”. O afirmatie subiectiva, de vreme ce Columb nu vazuse de multa vreme uscat si era disperat dupa un mic succes. 

Detalii

Dominicana

Jamaica

Jamaica este unul din statele insulare din Marea Caraibelor, membra a Commonwealthului Natiunilor si fosta colonie britanica. Aceasta e a treia insula ca marime din Marea Caraibelor dupa Cuba si Hispaniola Jamaica, fiind un loc unde cultura europeana se imbina cu cea africana si cea araba.
 
Jamaica

Mexic

Mexicul are 2 peninsule mai mari: una este Baja California, cu o lungime de 1250 km, e situată in vestul tării şi  formează Golful Californiei. Cealaltă peninsulă este situată în estul tării şi formează Golful Mexicului, Yucatan. Aici sunt principalele destinatii exotice ale Mexicului: Cancun, Playa Del Carmen, Cozumel, Akumal, Tulum.

Detalii

Mexic

Cuba

Chiar în centrul Mării Caraibelor, unde se află cele mai frumoase plaje şi staţiuni turistice şi unde se fumează cele mai rafinate ţigări de foi, se află Cuba – o ţară cu o istorie pe cât de bogată, pe atât de agitată şi suprinzătoare. Este un stat ai cărui locuitori abia acum, după o îndelungată perioadă de timp, fac din nou cunoştinţă cu lumea din afara graniţelor, o ţară care oferă o multitudine de frumuseţi naturale şi o cultură dintre cele mai interesante. Cuba este un paradis exotic atât de specific Caraibelor, plin de ritmurile muzicii latino-americane, de aroma celebrelor havane şi a romului şi de o mulţime de femei frumoase.

Detalii

Cuba

Bahamas

Bahamas – un imens argipelag alcatuit din peste 700 de insule este o destinatie turistica populara internationala. In ultima vreme acest loc de relaxare a devenit popular si printre turistii din tara noastra, iar o vacanta aici iti va garanta cele mai bune amintiri si cele mai superbe fotografii. Este atat o destinatie de vacanta pentru intreaga familie cat si pentru doi indragostiti si prin urmare daca vrei ceva cu totul si cu totul special ar trebui sa iei in considerare aceasta optiune.

Detalii

bahamas

Curacao

Insula Curacao se gaseste la sud de Marea Caraibilor, in apropierea coastei Venezuelei. De-a lungul coastei insulei Curacao exista nu mai putin de 38 de plaje, unele cu nisip dintre cel mai fin si stralucitor, iar altele acoperite cu formatiuni stancoase.

Detalii

Curacao
OFERTE
Cu Blue Air poti ajunge in destinatia preferata la cele mai mici tarife!
Indiferent cand vrei sa calatoresti, acum ai 14,99% reducere pentru toate biletele de avion si toate cele 65 de destinatii operate.
Perioada de calatorie este 6 Noiembrie 2015 – 29 Octombrie 2016.
Stiati ca ?! De pe Aeroport din Cluj Napoca incepand Iunie 2016, vor fi zboruri directe catre DUBLIN si LIVERPOOL ?? Avem tarife promotionale incepand cu 35 Euro/taxe incluse!! * tarife valabile in limita locurile disponibile!
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.
Vacante Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.