cauta sejur
Bilete de Avion
Cerere Oferta
cerere avion   cerere autocar   cerere cazare

Republica Dominicana

Niciun articol găsit.

Republica Dominicana a fost denumita (1492) de Cristofor Columb "Mica Spanie" si a fost declarat cel mai frumos pamant vazut vreodata in Lumea Noua.

 In capitala statului, Santo Domingo, numele complet este Santo Domingo de Guzman, s-a construit prima catedrala, prima universitate si primul spital al Noii Lumi.

Republica Dominicana este o destinatie pentru tot anul.

Sezonul perfect este noiembrie - mai.

 

Republica Dominicana are o clima tropical maritima cu doua sezoane importante: vara si iarna desi pentru localnici exista doar anotimpul vara.

  Temperaturi: vara 27° - 32°,iarna 22°-25°. Clima tropical - maritima.

 

Furtuni de vara: in lunile august si septembrie

Plajele dominicane, se intind pe 1290 km de coasta.

 Plajele din nordul insulei, in peninsula Samana si cele din sud-est de la Punta Cana, cunoscute si sub numele de Bavaro,sunt cele mai cautate pentru nisipul foarte fin si apele de culoarea turcoazului in care se reflecta ramurile palmierilor tropicali.

La nord plajele sunt scaldate de Oceanul Atlantic iar la sud de Marea Caraibelor.

 

PUNTA CANA

Statiunea ofera un stil european de vacanta si toata gama de sporturi marine si atractii de petrecerea timpului: Parcul Manati

Spectacol cu delfini

Spectacol cu cai dresati, ce rivalizeaza cu Scoala Spaniola de Calarie.

 

PUERTO PLATA este un oras situat in nordul insulei.

Playa Dorada este plaja cu cele mai multe hoteluri si oferte de distractie, inclusiv un teren de golf cu 18 gauri.

 

SANTO DOMINGO - cel mai vechi oras locuit de europeni fara intrerupere, primul oras colonial spaniol din "lumea noua".Dupa Havana, Cuba,
Santo Domingo este cel mai popular oras din Caraibe.

Este genul de oras turistic care nu doarme niciodata, viata de noapte este una din cele mai atractive din zona Caraibelor.

OFERTE
Cu Blue Air poti ajunge in destinatia preferata la cele mai mici tarife!
Indiferent cand vrei sa calatoresti, acum ai 14,99% reducere pentru toate biletele de avion si toate cele 65 de destinatii operate.
Perioada de calatorie este 6 Noiembrie 2015 – 29 Octombrie 2016.
Stiati ca ?! De pe Aeroport din Cluj Napoca incepand Iunie 2016, vor fi zboruri directe catre DUBLIN si LIVERPOOL ?? Avem tarife promotionale incepand cu 35 Euro/taxe incluse!! * tarife valabile in limita locurile disponibile!
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.
Vacante Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.