Korinos

Korinos este o statiune turistica cu cateva hoteluri, restaurante si taverne. Se poate ajunge aici pe autostrada de la Paralia Katerini.
Plaja lunga de 1200 metri si lata de 100 metri are un nisip fin si ofera sporturi de apa si activitati variate ce sunt organizate regulat in timpul verii (conventii, lecturi arheologice, nopti muzicale, etc).

Detalii

Korinos

Leptokaria

Leptokaria (fost sat de pescari) este o statiune tipic greceasca destinata familiilor.  Are o plaja bine organizata, cu pietricele, nisip fin si multe facilitati pentru pescuit si practicarea sporturilor nautice.

Detalii

Leptokaria

Litochoro

Litochoro situat la 24 km sud de Katerini la gura defileului râului Enipeas, chiar la poalele Muntelui Olimp. Plaja cu nisip, cele mai multe hoteluri au baruri pe plaja.

Detalii

greece-mykonos3_1296851a

Nei Pori

Nei Pori este un paradis imbracat cu flori, palmieri si maslini. Este una dintre cele mai populare destinatii de vara din Pieria, care imbina armonios muntele cu marea. Ajuns aici, sub „acoperisul lumii” si lacasul zeilor din antichitate, te poti plimba pe plaja lunga de 5 kilometri sau iti poti inchiria un scuter pentru a vizita toate atractiile din statiune si din imprejurimile ei. 

Detalii

Nei

Olympic Beach

Statiunea Olympic Beach este foarte linistita si relaxanta, oferind conditii perfecte pentru un concediu romantic si linistit. Statiune bine organizata cu multe taverne, magazine si restaurante.

Detalii

Olympic beach

Paralia Katerini

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Detalii

greece-mykonos3_1296851a

Hoteluri in statiunea Riviera Olimpului

Niciun articol găsit.

OFERTE
Cu Blue Air poti ajunge in destinatia preferata la cele mai mici tarife!
Indiferent cand vrei sa calatoresti, acum ai 14,99% reducere pentru toate biletele de avion si toate cele 65 de destinatii operate.
Perioada de calatorie este 6 Noiembrie 2015 – 29 Octombrie 2016.
Stiati ca ?! De pe Aeroport din Cluj Napoca incepand Iunie 2016, vor fi zboruri directe catre DUBLIN si LIVERPOOL ?? Avem tarife promotionale incepand cu 35 Euro/taxe incluse!! * tarife valabile in limita locurile disponibile!
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.
Vacante Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.