Barcelona

Barcelona este capitala Cataloniei, o comunitate autonoma din nord-estul Spaniei. Este de asemenea al doilea cel mai mare oras al Spaniei, dupa Madrid. Centrul istoric al orasului este aproape plat, in timp ce orasul modern se intinde spre dealurile inconjuratoare, avand strazi ce cresc in altitudine, ce aduc aminte de San Francisco. Remarcabila este mostenirea orasului de la arhitectul Antoni Gaudí, care a locuit si a lucrat la Barcelona, si care a lasat lucrari faimoase ca Palau Guell, Parc Guell si imensa, dar inca neterminata biserica Sagrada Família, care este in constructie din 1882.

Detalii

BNC1

Madrid

In cel mai impetuos oras al Spanie,Madrid este nu doar capitala tarii, ci si capitala si a comunitatii autonome Madrid. Puncte importante culturale si turistice din acest oras includ faimosul Muzeu Prado, Muzeul Thyssen Bornemisza, Centrul de Arta Regina Sofia,Palatul Regal, Templo de Debod,  Puerta del Sol, Parque de Retiro, si Chueca, cartierul homosexualilor. Madrid-ul este cunoscut si pentru viata sa de noapte si discotecile sale.

Detalii

Madrid1

Costa del Sol

Denumita  „coasta soarelui”, este o destinatie care surprinde prin farmecul ei, statiunile fiind cautate in special pentru plajele minunate cu nisip fin si ape limpezi, dar si pentru rafinamentul aparte. Este destinatia ideala avand o clima blanda si un sezon turistic care dureaza tot anul.

Detalii

costa del sol

Costa Brava

Este situata la nord de Barcelona, in provincia Catalunia. Zona se caracterizata prin complexitate si diversitate, atat peisagistic, cat si din punct de vedere al serviciilor turistice. Kilometrii intregi de plaje cu nisip auriu, ape cristaline si multa vegetatie mediteraneeana reprezinta atuuri de necontestat ale statiunilor de aici.

Detalii

Costa brava

Palma de Mallorca

Mallorca este cea mai populara insula spaniola. Insula e un fel de amestec de peisaj mediteran: are „cale” (golfuri) idilice, tipice insulelor grecesti, paduri care se revarsa pana la malul marii, incantatoare si obscure ca in zona Adriatica,elegante conacele care ne amintesc de Toscana, munti inalti, apoi zone uscate cu iz deAfrica….toate intr-un amestec echilibrat si incintator, sub stralucirea aurie a soarelui.

Detalii

mallorca

Tenerife

Insula Tenerife  sau Insula Primaverii Vesnice, este cea mai mare insulă din arhipelagul Canare, considerată și  una dintre cele mai frumoase insule din lume, fiind  și singura destinație europeana unde se poate face plaja tot timpul anului  

Aici exista 2 elemente naturale care atrag deopotrivă vizitatori: plajele nenumărate si diferite una de cealaltă, de la plaje cu nisip auriu, la cele cu nisip negru vulcanic; dar si vulcanul Teide - unde se afla cea mai mare altitudine din teritoriile Spaniei – peste 3700 m.

Detalii

Playa Jardin,Puerto de la Cruz, Tenerife, Spain
OFERTE
Cu Blue Air poti ajunge in destinatia preferata la cele mai mici tarife!
Indiferent cand vrei sa calatoresti, acum ai 14,99% reducere pentru toate biletele de avion si toate cele 65 de destinatii operate.
Perioada de calatorie este 6 Noiembrie 2015 – 29 Octombrie 2016.
Stiati ca ?! De pe Aeroport din Cluj Napoca incepand Iunie 2016, vor fi zboruri directe catre DUBLIN si LIVERPOOL ?? Avem tarife promotionale incepand cu 35 Euro/taxe incluse!! * tarife valabile in limita locurile disponibile!
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.
Vacante Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.