Istambul

Istanbul este cel mai mare oras din Turcia cu o populatie de 9 451 000. Este centrul cultural, financiar, industrial si turistic al tarii precum si cel mai mare port. Este centrul comercial, istoric si cultural al Turciei si ocupa locul 10 in topul celor mai vizitate orase ale lumii. Rezervati-va 5 zile pentru excursii de poveste in acest oras care musteste de istorie si care nu doarme niciodata.

Detalii

Istanbul

Kusadasi

Kusadasi este o faimoasa statiune de litoral la Marea Egee, ce se lauda cu plajele placute, marea inspumata si 300 de zile insorite pe an.  Apa marii la Kusadasi este limpede, scufundarile fiind o activitate preferata pentru vizitatori.  Kusadasi este si un port preferat de vasele de croaziera, in special de turistii care vin sa viziteze orasul antic Efes.

Detalii

efes

Bodrum

Bodrum este cea mai vestica din statiunile din Turcia, nu doar din punct de vedere al situarii geografice, ci si ca atmosfera.

Aici, ca nicaieri in alta parte, se simte influenta Greciei. Aspectul orasului nu este pestrit, in stil oriental, ca in majoritatea statiunilor turcesti, ci alb-albastru, mai rezervat si mai elegant.

Detalii

Bodrum

Marmaris

Statiunea Marmaris este recunoscuta drept " Ibiza turceasca" . Orasul in sine cuprinde multa verdeata, cu palmieri si flori, dispus de-a lungul tarmului golfului inchis. 

In centrul orasului se pot vedea si astazi ruinele fortaretei de la care Marmaris si-a preluat numele. Turistii care prefera un sejur mai linistit, in familie, ar putea opta pentru o suburbie draguta a Marmarisului: Icmeler, un adevarat sat de vacanta, cu casute mici, gradini care coboara pana pe plaja de nisip.

Detalii

Marmaris

Kemer

Kemer este o statiune si un disctrict al provinciei Antalya de pe coasta Mediteraneana turceasca, aflata la 40 km de orasul Antalya.
Este amplasat in golful Antalya, in zare putandu-se observa Muntii Taurus. Coasta are un climat tipic mediteranean, temperaturi ridicate pe timpul verii si apa marii calda.

Detalii

Kemer

Lara

Lara este o zona turistica in Turcia pe malul Marii Mediterane. Plaja de nisip Lara este una dintre cele mai lungi din Turcia si beneficiaza de facilitati turistice precum sezlonguri, umbrele de soare, standuri cu gustari si racoritoare, dusuri si divertisment. Plaja Lara incepe de la faleza Antalyei si este presarata cu hoteluri de lux - copii ale unor locuri faimoase din intreaga lume,

Detalii

Lara

Kundu

Kundu este o zona turistica in Turcia pe malul Marii Mediterane, formata din districtul Lara si suburbia Kundu apartinand Antalyei. Kundu este un nou centru turistic aflat in plina crestere. Orașul are o viata de noapte mult mai variata și plina de divertisment. Statiunea este o destinație de vacanță adevărata pe tot parcursul anului, si de asemenea, populara în timpul lunilor de iarnă cu clima sa blande.

Detalii

kundu

Side

Este una dintre cele mai vechi statiuni  de pe litoralul anatolian. In anii '70 ai secolului trecut, odata cu dezvoltarea turismului, acest orasel pescaresc s-a transformat intr-o statiune renumita. Din perioada de maxima dezvoltare se pastreaza ruinele unui teatru antic, zidurile orasului, agora, termele romane antice, transformate in muzeu.

Detalii

side

Alanya

Alanya este o statiune pe litoralul Marii Mediterane al Turciei, care face parte din provincia Antalya, la 120 km de orasul Antalya. 
Gratie pozitiei sale natural strategice intr-o peninsula mica din Marea Mediterana , sub muntii Taurus, Alanya  a fost o fortareata locala pentru multe imperii din Mediterana, incluzand imperiile Ptolemaic, Roman, Bizantin si Otoman.
Climatul relativ moderat din Mediterana , atractiile naturale, si mostenirea istorica face din Alanya o destinatie foarte populara pentru turisti.

Detalii

alanya
OFERTE
Cu Blue Air poti ajunge in destinatia preferata la cele mai mici tarife!
Indiferent cand vrei sa calatoresti, acum ai 14,99% reducere pentru toate biletele de avion si toate cele 65 de destinatii operate.
Perioada de calatorie este 6 Noiembrie 2015 – 29 Octombrie 2016.
Stiati ca ?! De pe Aeroport din Cluj Napoca incepand Iunie 2016, vor fi zboruri directe catre DUBLIN si LIVERPOOL ?? Avem tarife promotionale incepand cu 35 Euro/taxe incluse!! * tarife valabile in limita locurile disponibile!
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.
Vacante Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.